One post tur pasta

Ingredienser

6 personer (en patrulje)

2 dåser hakkede tomater

1 dåse kokusmælk

600 g suppe nudler

2 løg fint – hakket

4 fed hvidløg – finthakket

1 squash – i små tern.

1 grønsags bouillion terning

1 dåse kikærter

1 spiseske oregano

 

 

Topping og tilsmagning

75 g.  parmasan

Chilli

Basilikum

 

 

Kødfyld

1 chritzo  pølse

 

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i en gryde og tilsæt vand så det dækker

Kom i kog

Tilsæt yderligere vand så det bliver en god konsistens – som en meget tyk suppe.

Hak pølsen i tern og steg i en lille gryde – server som ekstra tilbehør.

Smag til med chilli, salt og peber.

Hak basilikum og hæld over toppen af gryden lige inden servering

Riv parmasan  i en skål