4×5 fra Det Kongelige Biblioteks have

Det Kongelige Biblioteks have er en lille oase gemt imellem biblioteket og Christiansborg. Jeg gjorde et lille stop på vejen hjem for at få øvet lidt storformat. Skudt med mit 3D printede Willtravel kamera på Fomapan 100 og Ilford HP5 med et Rodenstock 180mm objektiv.

Jeg er så små ved at få styr på mit storformat “workflow”. Jeg har styr på, hvordan man få sat filmholderen ordentligt i kameraet. Jeg har fået kalibreret kameraet rigtigt til uendeligt og fremkaldelse går også helt fint. Især med HP5. Fomapan har en coating på bagsiden der en lille stribe der, hvor jeg samler filmen med en elastik. Må se at få bestilt en rigtig filmholder.

Kør musen over billederne for at zoome ind og se hvad storformat analog kan leverer.

Stole med port i baggrunden
Fomapan 100. Håndholdt 1/200 f/5.6. I mellemgangen en lille kaffeshop. I baggrunden trappen op til Christiansborg

 

Ilford HP5 Stativ 2s f/22. Lige da jeg var klar stoppede en guided cykelrundvisning midt i billedet. De nåede lige at køre inden en anden flok kom gående ind fra højre. På billedet imellem de to bænke ses gardeneren der på grund af lukketiden næsten er væk.

 

Ilford HP5+. Desværre noget overeksponeret da jeg glemt at det ikke var Formapan100. Ukendt eksponering
Fomapan 100 1/200 f/5.6. Håndholdt. Fokus på bygningen